Britt de Lange

Britt de Lange

Penningmeester

Hoi allemaal, Ik ben Britt de Lange,
Ik ben in 2001 geboren en woon in Avenhorn. In mijn vrije tijd voetbal ik bij RKEDO en fitness ik.

Ik heb vorig jaar mijn havodiploma gehaald en studeer op dit moment aan de hbo-opleiding Facility Management op de hogeschool Inholland in Diemen.

Ik heb als kind vanaf me 7e tot en met mijn 14e onwijs mooie jaren bij het gilde gehad. Ik vond kamp het allerleukste, maar de andere activiteiten en groepsavonden vond ik ook erg leuk. Gelijk toen ik 16 was ben ik als leidster bij het gilde gekomen en dit doe ik met veel plezier.

Sinds het seizoen 2019/2020 zit ik in het bestuur als Penningsmeester. Ik zorg ervoor dat de financien van het gilde op orde zijn.

Ik hoop nog vele mooie jaren bij het gilde te hebben als begeleider en bestuurslid.

Groetjes Britt