Hallo lieve Gilde rakkers!

Hier weer een berichtje van het Gilde. Het is nog maar 32 nachtjes slapen tot het jaarlijkse Fancy Fair weekend! Dit evenement is namelijk het weekend van 26 en 27 maart 2022, zet deze datum alvast maar in uw agenda! Het wordt dit jaar niet in d’ Ontmoeting gevierd maar in de Gilde hal in Avenhorn! Meer krijgt u hier nog over te horen. De opbrengst van dit evenement zal ten goede komen aan de jeugd van het Gilde. Mede hierdoor kunnen we het hele jaar onze activiteiten organiseren en kunnen we met hemelvaart weer gezellig met zijn allen op kamp.

Dit jaar doen we het helemaal anders dan andere jaren. Het wordt namelijk gevierd in de enige echt Gilde hal in Avenhorn (Buitenroede 8). De leiding van het Gilde doet stinkend zijn best om een prachtig programma neer te zetten. Het prijzen comité is druk bezig met het verzamelen van prachtige prijzen voor het Rad van Fortuin en de kinderbingo, het spellen comité houdt zich bezig met het bouwen van nieuwe spellen en het nieuwe comité – Fourage – zorgt voor heerlijke versnaperingen. Kortom het belooft een prachtig weekend te worden.

Maar zonder uw hulp kunnen wij dit weekend niet realiseren daarom vragen wij jullie, of u thuis nog mooie, bruikbare spullen heeft voor de prijzen van het rad van avontuur. Normaliter kwamen wij langs de deuren in Avenhorn en De Goorn om spullen op te halen. Dit jaar doen wij het anders in verband met de Corona maatregelen. Wij vragen jullie of u de spullen vanaf maandag 14 februari tot en met vrijdag 25 februari, van 18.45u tot 20.15u wilt langsbrengen bij de Gilde hal.

Elk jaar wordt het Gilde gesponsord door verschillende bedrijven uit de omgeving ook dit jaar vragen wij daar weer uw aandacht voor, bent u een startende onderneming uit de omgeving en lijkt het u leuk om ons de sponsoren? Neem dan contact met ons op via het volgende email adres: hetgildeavenhorn@outlook.com.

Liefs alle Gilde rakkers en leiding!