Fancy Fair

Fancy Fair

Fancy Fair

Fancy Fair

Fancy Fair

De Fancy Fair is elk jaar weer een gezellig weekend voor kinderen, ouders, leiders en andere bezoekers. Iedereen is welkom dus ook niet-leden. De Fancy Fair vindt elk jaar eind februari of maart plaats.

Zaterdag
Op zaterdagavond wordt de kinderbingo georganiseerd en worden er een aantal rondjes met het ‘Rad van Avontuur’ gedraaid. Als het kinderbedtijd is, zijn alle (jong)volwassenen welkom om gezellig een avondje te feesten.

Zondag
Op zondag zijn er allerlei spelletjes te doen voor de kinderen. Hierbij kun je denken aan ballonnen darten, drolgooien, spijkerbroek hangen, stok vangen, de schiettent en nog veel meer. Elk jaar zijn de spelletjes weer anders. Op zondagavond worden de spelletjes afgesloten en draait het rad nog door tot in de late uurtjes en zijn er mooie prijzen te winnen.

Spullen ophalen
Om dit weekend te kunnen organiseren schakelen wij de hulp in van alle inwoners en bedrijven van Avenhorn, De Goorn en omstreken. De kinderen komen één avond langs om spullen op te halen. De leiding brengt een bezoek aan de bedrijven. De spullen worden gebruikt om als prijs weg te geven bij het ´Rad van avontuur´ en andere spellen die tijdens de Fancy Fair gehouden worden. Wij stellen het erg op prijs als de weggegeven spullen nieuw of in goede staat zijn. Zo is iedere prijswinnaar tevreden met zijn of haar prijs.

Fotoreportage 2019

Fotoreportage 2018

Waar?

Locatie nog onbekend.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de activiteit Fancy Fair kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen aan info@hetgildeavenhorn.nl of bellen naar Stan Vreeker 06-39819841.