Lisa Pronk

Lisa Pronk

Public relations

Hallo Gilderakkers!

Mijn naam is Lisa Pronk, ik ben geboren op 24 april 2000 in Avenhorn. Al vanaf het moment dat ik oud genoeg was om op het Gilde te gaan ben ik een echte Gilde rakker geweest. Na een paar jaar geen Gilde rakker meer te zijn kon ik op mijn 16e aan de slag als Gildeleidster.

Al een aantal jaar doe ik dit elk jaar weer vol enthousiasme. Samen met alle andere Gildeleiders en natuurlijk Gilderakkers maken we van elke groepsavond en evenement een groot feest. Ik vind het superleuk om met de kinderen bezig te zijn en om te zien hoe wij als jonge groep leiding de kinderen altijd weer met een lach op hun gezicht naar huis zien gaan. Het leukste aan het Gilde vind ik nog altijd het jaarlijkse evenement ‘Gilde kamp’.

Naast het begeleiden van groepsavonden en het organiseren van activiteiten neem ik deel aan het bestuur van het Gilde. Ik neem de taak ‘Public Relations’ op me. Ik zorg er voor dat de Facebook, Instagram en website up-to-date blijven en maak op de groepsavonden en alle evenementen foto’s. Voor vragen over foto’s of andere zaken omtrent Public Relations kunt u altijd bij mij terecht.

Naast het Gilde werk ik als Fysiotherapeut bij Heliomare revalidatie in Wijk aan Zee. Ik heb in 2019 mijn sportmassage certificaat gehaald, hier heb ik onder andere mijn EHBO en AED/reanimatie voor moeten behalen. 

Liefs, Lisa