Het nieuwe Gildeseizoen gaat weer beginnen! Zoals ieder jaar gaan we van start met de openingsactiviteit. Dit jaar zal het plaatsvinden op zondag 13 september. Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur bent u samen met uw kind(eren) van harte welkom bij ons verenigingsgebouw om kennis te maken met het Gilde. U vindt ons op de Buitenroede, naast Bakkerij Pater. Een korte introductie over het Gilde vindt u hieronder.

Stichting jeugdrecreatie het Gilde is een actieve en bruisende jeugdvereniging voor kinderen in Avenhorn en omstreken. Wij hebben als doel een leuke, gezellige en leerzame vrijetijdsbesteding te organiseren voor kinderen. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen zich opgeven voor het Gilde. Alle kinderen die lid zijn van het Gilde komen wekelijks bijeen op een groepsavond. De groepsavonden/ochtenden bestaan uit ongeveer 15 tot 20 kinderen van dezelfde leeftijd die geleid worden door minimaal drie leiders of leidsters. Zij zorgen voor een afwisselend programma waarbij creatief bezig zijn, wordt afgewisseld met sport en spel. Naast de wekelijkse groepsavonden organiseert het Gilde ook andere activiteiten voor de leden. Voorbeelden van deze activiteiten zijn:

  • Openingsactiviteit (open instuif)
  • Sint Maarten
  • Kerstactiviteit
  • Appelbeignets verkoop
  • Fancy fair
  • Kamp

Wilt u samen met uw kinderen ook eens een kijkje nemen bij het Gilde? Dan is dit uw kans! Op zondag 13 september organiseert het Gilde een open instuif. Er is die dag van alles te doen in en rondom het Gilde-gebouw om de kinderen en ouders kennis te laten maken met onze vereniging.

Er staat een te gekke stormbaan, springkussen, rodeo stier en kunnen er spellen worden gedaan zoals stok vangen, spijker slaan en Jenga. Om echt te ervaren wat het Gilde inhoudt draait de kampfilm, die kan worden bekeken onder het genot van een zelf versierd cakeje of broodje knakworst met powerlimo. Als aandenken krijg je de enige echte Gilde frisbee mee naar huis!

U kunt uw kind(eren) dan direct aanmelden voor het nieuwe seizoen. Bestaande leden van het Gilde hoeven zich niet meer opnieuw aan te melden.

Kan je niet aanwezig zijn bij de openingsactiviteit, maar wil je wel lid worden van het Gilde? Vul het contactformulier in, en schrijf bij bericht dat je lid wilt worden van het Gilde. Je krijg automatisch een mail terug (duur: uiterlijk een week).

Wij hopen jullie te zien op zondag 13 september!

Groetjes,
De leiding van het Gilde