Oud papier inzameling

Iedere maand haalt Het Gilde op zaterdagochtend oud papier op bij u thuis. Dit wordt gedaan door de ouders van de kinderen die lid zijn van Het Gilde. Van het geld dat wij met het oud papier verdienen, kunnen we weer spel- en knutselmaterialen kopen en leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. Daarnaast kunnen wij mede hierdoor de contributie van het lidmaatschap van uw kind zo laag mogelijk houden.

Het is daarom van belang dat het oud papier goed geregeld is en dat er elke week genoeg mensen aanwezig zijn om het oud papier op te halen. Wij willen benadrukken dat ook andere verenigingen verplichtingen hebben voor ouders van de leden. Denk bijvoorbeeld aan een kantinedienst of schoonmaakochtenden bij de voetbal of tennis.  

Om het u makkelijker te maken hebben we een lijst met data opgesteld wanneer iedereen oud papier moet ophalen. Zo weet u ruim van tevoren wanneer u aan de beurt bent. Het schema voor het ophalen van het oud papier versturen wij per mail. Schrijf de datum waarop u bent ingedeeld meteen in uw agenda! Als u die datum echt niet kunt vanwege andere verplichtingen of vakantie, kunt u onderling ruilen met een andere ouder op de lijst. Ook kunt u vrienden/familie/kennissen vragen om voor u het oud papier op te halen, deze persoon moet minimaal 18 jaar oud zijn. Geef dit wel even door aan de coördinator van het oud papier: Lars Tijmstra: 06-21373780. 

Het is belangrijk dat u (of degene met wie u geruild heeft) aanwezig bent op de desbetreffende datum. Als u (of diegene) niet komt opdagen krijgt Het Gilde een rekening van € 75,00 p.p., omdat er dan andere mensen ingehuurd moeten worden. En dat zou natuurlijk zonde zijn! Deze kosten zijn dan namelijk voor u. De rekening wordt achteraf met u verrekend. 

Het kan zijn dat uw naam niet op de lijst staat. Dan komt u volgend seizoen als eerste aan de beurt. Ook kan het zijn dat u bij een tekort aan ouders wordt benaderd. 

Het ophalen gebeurt op de zaterdagochtend. U wordt dan om 8.30 uur verwacht bij Café Dolleburg/ Eetcafé 70. Daar staan drie oud papierwagens u op te wachten en krijgt u verdere uitleg van de bestuurders. Zorg dat u op tijd bent. Het is verstandig dichte schoenen en oude kleding aan te trekken.

Alvast bedankt voor uw inzet!

 

Waar?

Avenhorn en omgeving.

Wanneer?

Eén maal in de maand op zaterdagochtend (zie planlijst die u heeft ontvangen via de mail).

Vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen over de oud papier inzameling kunt u contact opnemen met Lars Tijmstra.

Lars Tijmstra

Lars Tijmstra

Faciliaire dienst

Hoi, ik ben Lars en bij mij kun je terecht voor al je vragen over het oud papier ophalen. Ik ben bereikbaar via:

telefoon: 06 21373780