Pieter-Pepyn Smal

Pieter-Pepyn Smal

Begeleider

Hoi allemaal, ik ben Pieter-Pepyn Smal en woon in Oudendijk,

Ik werk op zaterdag en in de vakanties in de tulpen en ik help mensen met hun computers om wat bij te verdienen naast mijn studie.

Ik studeer momenteel Bedrijfskunde MER studeren op de Hogeschool van Amsterdam in de Wibautstraat. Ik heb vroeger op basisschool de Overhaal gezeten en ben daarna na de d’Ampte en het Werenfridus gegaan.

In mijn vrije tijd mag ik graag wat ondernemen met mijn vrienden, verder tennis en golf ik.

Het Gilde is een erg leuke tijdsbesteding waar ik altijd graag naar toe ga. Ik zou ook elk kind aanraden om bij het gilde te komen, omdat het gewoon mega gezellig is en er altijd leuke activiteiten worden georganiseerd. Ook leer je weer eens nieuwe mensen kennen en dat is natuurlijk altijd leuk (ook voor later). De grotere activiteiten zijn helemaal leuk en die zullen je later ook wel bij blijven.

Groetjes Pieter-Pepyn