Verkoop appelbeignets

Verkoop appelbeignets

Op oudejaarsdag komen alle leiders van het Gilde bij elkaar om appelbeignets te verkopen. De oliebollen worden gebakken in samenwerking met Bakkerij Koning en ingepakt door de leiding. Samen met de kinderen van het Gilde gaan we langs de deuren om de appelbeignets te verkopen. De opbrengst wordt besteed aan activiteiten en nieuw spelmateriaal voor onze kinderen.

Appelbeignets van het Gilde 2021

Ook dit jaar bezorgen wij dankzij Bakkerij Koning weer verse appelbeignets! Oudejaarsdag komen wij wederom helaas niet met de kids langs de duren wegens de Corona maatregelen. Daarom kunt u vanaf nu de koninklijke appelbeignets bestellen. Via het nummer 06 45487290 kunt u bellen of whatsappen. Vermeld uw: naam, adres en hoeveelheid doosjes. Daarnaast kunt u de appelbeignets online bestellen via onze website: https://www.hetgildeavenhorn.nl/verkoop-appelbeignets/. Dit is natuurlijk helemaal corona proof. We komen ze vers bij u thuisbrengen. Houden jullie de deuren op oudejaarsdag tussen 09.30u en 14.00u in de gaten als je hebt besteld?

Ook aan de bedrijven leveren wij graag appelbeignets! Wilt u op uw werk verse appelbeignets? Wij bezorgen ze voor u! In de week voor 31 dec komen wij langs uw bedrijf om een bestelling op te nemen. Hebben wij u gemist? Stuur dan even een mailtje naar hetgildeavenhorn@outlook.com of bel naar 06 45487290.

Appelbeignet invulformulier

Contant betalen

13 + 5 =

Fotoreportage 2019

Waar?

Avenhorn en omgeving.

Wanneer?

Elk jaar op 31 december.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de activiteit Sint Maarten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen aan hetgildeavenhorn@outlook.com